Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

CFR, program special de sarbatori

Minivacanţa de Paște schimbă programul trenurilori, în special spre cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara, Vatra Dornei, informează CFR Călători. De asemenea, pentru pasagerii care vor călători pe 8 aprilie de la Piteşti la Mănăstirea Curtea de Argeş, trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program.

În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum şi unele trenuri Regio, nu vor circula.

Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie. În zilele libere de sărbătoare legală, respectiv 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale. Restul agenţiilor de voiaj vor fi închise.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie de pe site-ul cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co