Stiri

Inscrieri record in partidul lui Ciolos

Aproape 30.000 de persoane s-au înscris pe site-ul viitorului partid “Mişcarea România Împreună”. Aproape 17.000 vor să fie membri de îndată ce formațiunea va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului Bucureşti.

Informația este dată de unul dintre fondatorii noii formațiuni politice, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, pe Facebook.
“Miza principală pentru următorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte până acum, în politică! Politica nu trebuie să fie o mocirlă. Politicianul nu trebuie să fie porc. Modul cum ne aşezăm lucrurile #în ŢaraNoastră, pentru noi şi pentru ceilalţi – pentru că asta face politica – ar trebui să fie despre ce putem face noi, #împreună!”, spune Vlad Voiculescu.
Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului “Mişcarea România Împreună”, desprins din platforma civică România 100.
”Ne dorim să inspirăm oamenii care cred că România merită o nouă clasă politică. O clasă politică cu toleranţă zero faţă de corupţie, nepotism şi nesimţire. Avem nevoie de voi, de fapt avem nevoie unii de alţii. În următoarele luni, Mişcarea România Împreună va căpăta o existenţă formală şi vom începe pregătirile pentru alegerile care vor urma.”, a spus preşedintele fondator al partidului.
El a adăugat că gestul său va fi o încercare ”ambiţioasă si riscantă” mai ales că aşteptările de la această formaţiune sunt mari. Sigla noului partid va fi Ro+

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co