Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Tensiuni in PNL Sector 3

Demiterea conducerii PNL Sector 3, propusă de preşedintele partidului, Ludovic Orban, împarte taberele în rândul liberalilor. Florin Alexe, acuzat de blaturi repetate cu primarul PSD Robert Negoiţă, este susținut de organizaţia PNL Bucureşti, condusă de Cristian Buşoi, unul dintre rivalii lui Orban.

De altfel, potrivit adevărul.ro, pe grupurile de WhatsApp ale PNL Bucureşti circulă o petiţie online de susţinere a lui Alexe şi a întregii conduceri pentru revenirea în funcţii.

„Florin Alexe este Preşedinte al PNL Sector 3 din anul 2009, conducând de atunci una dintre cele mai active şi puternice filiale ale PNL din toată ţara. A fost Preşedintele Tineretului Naţional Liberal timp de 6 ani, perioadă în care acesta a fost recunoscut ca fiind cea mai puternică organizaţia politică de tineret din ţară, fost Deputat în Parlamentul României şi iniţiator al Legii Împotrivă Risipei Alimentare şi Legii Centenarului, liberal convins, om de echipă, un bun manager şi un coleg de nădejde”, se arată în petiţie.

Demiterea conducerii PNL Sector 3 a fost votată de Biroului Executiv al PNL şi va fi validată zilele următoare de Consiliul Naţional al partidului. Biroul Executiv a mai decis şi excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir, unul dintre contestatarii lui Orban. Mai mulţi parlamentari liberali au criticat public decizia radicală, printre carea Adriana Săftoiu şi Alina Gorghiu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co