Stiri

Ziua Națională a Contabilului Român, pe 13 iulie

Singurul organism abilitat în țara noastră pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat – CECCAR – organizează, pe 13 iulie, cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român.

Anul acesta, se împlinește un secol de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, organismul profesional CECCAR, numit inițial Corpul de Contabili Autorizați și Experți Contabil.

Centenarul profesiei contabile reglementate în România va fi marcat prin manifestări desfășurate în toate județele țării și în Municipiul București. Sloganul evenimentelor este: Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună. Discuțiile vor evoca momente și personalități de seamă din trecutul organismului profesional al economiei românești.

De altfel, rolul esențial al profesiei și al profesioniștilor care o practică în economia națională va fi evidențiat în cadrul evenimentelor care vor reuni reprezentanți de seamă ai instituțiilor și autorităților de reglementare, precum și ai mediului de afaceri.

Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și un prilej de a recunoaște a rezultatelor experților contabili și contabililor autorizați obținute în anul anterior, în cadrul Topului național și al celui local al membrilor CECCAR.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co