Stiri

Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului. Clădiri iluminate în albastru

Palatul Victoria, asemeni altor clădiri din țară și din lume, iluminate în albastru pentru a marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului.

“Atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea sunt cele mai de preț daruri. Hai să le oferim împreună persoanelor neurodiverse!”, este îndemnul sub care Asociația Help Autism, alături de alte 150 de organizații, au lansat Campania Un dar necesar. Totul cu scopul de a atrage atenția asupra nevoilor particulare pe care le au cele 30 000 de persoane cu autism din România.

Clădiri simbol din 6 orașe din țară au fost iluminate în albastru – culoarea autismului, pentru a atrage atenția asupra problematicii la nivel național.

Executivul de la București s-a alăturat şi în acest an campaniei “Light It Up Blue” pentru susţinerea copiilor şi persoanelor cu tulburări din spectrul autist.Guvernul şi organizaţiile neguvernamentale au făcut progrese în ceea ce priveşte asigurarea şi apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, inclusiv ale copiilor şi adulţilor cu tulburări din spectrul autist, se arată într-un comunicat al Executivului.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co