Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Alex Bodi, trimis în judecată pentru trafic de persoane şi proxenetism

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost trimis în judecată, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, potrivit DIICOT.

Alex Bodi este acuzat că a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, dar și pentru o infracţiune de şantaj. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2008 – 2011, în timp ce acesta era în penitenciar.

Comunicat DIICOT
“Suspectul în cauză, împreună cu alţi trei deţinuţi, au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos (…) le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor”.

După ce au ieşit din penitenciar, membrii grupării infracţionale au continuat să recruteze şi alte victime. Ulterior, le-au transportat și adăpostit în locaţii din state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia) şi le-au constrâns să practice prostituţia în favoarea lor, în diverse cluburi de profil, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Victimele care refuzau să practice prostituţia erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă, mai anunță DIICOT.

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Dolj.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co