Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Zeci de mii de turişti, pe litoral, cu ocazia minivacanţei de Rusalii

Zeci de mii de turişti au ajuns, în minivacanţa de Rusalii, pe litoralul românesc.
Pentru hotelierii de la malul mării, minivacanţa de Rusalii este primul eveniment major dintre minivacanţa de 1 Mai şi începutul verii, ei spunând că cel puţin jumătate dintre locurile de cazare de pe litoral au fost ocupate. Cei mai mulţi turişti au venit în staţiunea Mamaia, atraşi de viaţa de noapte şi de faptul că staţiunea a fost deschisă ceva mai devreme decât sudul litoralului.
Pentru a atragte turiștii, fiecare hotel a venit cu diverse oferte pentru această minivacanţă, având reduceri care au ajuns până la 30 la sută faţă de tariful obișnuit. În Mamaia prețurile au început de la 70 de lei pe noapte pentru o cameră de două persoane la un hotel de două stele.
Bineînțeles, prețurile au fost și mai scăzute în alte stațiuni precum Eforie, Neptun și Costinești.
Hotelierii au creat și pachete speciale pe lângă opțiunea simplă de cazare. Turiștii au putut alege din mai multe pachete care să includă mic-dejun, demipensiune sau chiar petreceri organizate de hotelieri.
Printre activitățile pe care le pot face turiștii în stațiunea Mamaia se numără: plimbările cu telegondola, care oferă o panoramă frumoasă a staţiunii, de la înălţime, și plimbările cu vaporașul.
Pentru cei dornici de distracție, cluburile de noapte și-au deschis și ele porțile pentru a încânta publicul sosit la Mamaia.
Vremea nu i-a dezamăgit pe turiștii care au ales să își petreacă vacanța de Rusalii la malul mării. S-au înregistrat temperaturi de peste 22 de grade Celsius, care au adus multă lume pe plaje. Marea a fost însă agitată de vântul destul de puternic, silindu-i pe salvamari să arboreze steagurile roşii, care interzic scăldatul.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co