Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Iată câteva idei pentru a vă petrece timpul pe care îl aveți liber marți:

Pe 29 mai începe Festivalul Opera Copiilor 2018, ce are loc la Opera Comică pentru copii. Festivalul sărbătorește ziua tuturor copiilor și îți aduce o mulțime de activități și surprize. În cadrul evenimentului, cei mici se pot bucura de piese de teatru, ateliere creative, tobogan gonflabil, piscină cu bile, balon cu aer cald, spectacole în aer liber, pictură, tiroliană de 50 de metri și multe altele.

Pentru cei care iubesc jazz-ul, propunem concertul “Why Bother?”, ce are loc la Beat Bar Umanist. Evenimentul îi găzduiește pe Michael Acker (bas), Toma Dimitriu (pian), Iulian Nicolau (tobe) și Sian Brie (chitară), care vor cânta piese proprii, improvizații și piese ale altor artiști cunoscuți.

Cântăreții, cei care și-ar dori să devină cântăreți sau chiar și cei care cred că au doar voce sunt așteptați la karaoke! Seara de karaoke are loc la Tunes Pub, iar dacă ești student ai totul din meniu la jumătate de preț!

Percuționistul Gabriel Bălașa va susține un concert în Club Control pe 29 mai 2018, începând cu ora 21:00. Artist plastic şi showman, Gabriel Bălaşa invită publicul să păşească împreună cu el în lumea exotică africană, sud-americană sau indiană a primului său album solo “Natural Groove”.

Piesa de teatru “Experimentul” are loc de la ora 19.00 și de la ora 21.00 în locația Cuibul Artiștilor. Experimentul este un spectacol care pune sub lupă comportamentele definitorii ale societății contemporane și vorbește despre puterea intruzivă a corporațiilor în viața angajaților lor și despre cum acestea ajung să le reorganizeze prioritățile, în funcție de propriile obiective și strategii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co