Stiri

Voucherele pentru vacanță, gata să fie distribuite

Noile vouchere de vacanță pentru bugetari au fost imprimate și vor fi distribuite către angajați.

Oficialii au anunțat că numărul voucherelor de vacanță este estimat la peste 1 milion, fiecare având valoarea de 1450 de lei.

Tichetele sunt sub forma a 29 de file, fiecare filă având o valoare de 50 de lei. Pe acestea sunt inscripționate numele și prenumele beneficiarului, dar și codul numeric personal al acestuia.

Voucherele vor putea fi folosite doar pentru vacanțe în România, iar cine încalcă legea, înstrăinând aceste vouchere, riscă o amendă de până la 27.000 de lei.

„Cei care vor cumpăra vouchere de vacanță de la alții vor fi păcăliți pentru că, după cum v-am spus, ele sunt nominale. Pe de altă parte, sunt și hotelieri care acceptă să deconteze vouchere care nu sunt la purtător, adică nu pentru proprietarul de drept care nici măcar nu a fost în vacanță. Iar în acest sens am început să facem controale”, a spus ministrul Turismului.

Specialiștii afirmă că noile vouchere de vacanță vor reînvia turismul în țară, până în prezent românii preferând să își petreacă concediul în străinătate, datorită prețurilor mai scăzute, dar și a locațiilor mult mai exotice.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co