Stiri

5 idei de weekend

Deși așteptarea weekend-ului a fost dificilă pentru mulți dintre noi, în sfârșit ne putem bucura de câteva zile libere pe care le putem petrece astfel:

Până pe 20 mai va avea loc expoziția Art Safari în Piața George Enescu.

Aici puteți admira numeroase opere de artă naționale și internaționale. Va exista și un pavilion special care va prezenta arta pe înțelesul copiilor.

Iubitorii de burgeri și de distracție pot merge weekend-ul acesta la Burgerfest, organizat pe „Verde Stop Arena”. Burgerfest este singurul eveniment dedicat în totalitate burgerilor. În cadrul acestuia vor avea loc şi concerte, susţinute de artiști cunoscuți precum Șuie Paparude, Mihail și R.O.A.

Sâmbătă, pe 12 mai, Irina Rimes va concerta la Berăria H din București. Începând cu ora 18.00, accesul în locaţie va fi deschis pentru cei ce vor să asculte hit-uri precum „Visele”, și „Bolnavi amândoi”.

Pentru pașionații de film, până duminică în Bucureşti se desfășoară Festivalul Filmului European, în mai multe locații din oraș. Cei prezenți vor putea urmări zeci de scurtmetraje, filme de ficțiune, documentare și pelicule.

Tot în acest weekend, este programat şi SoundArt Festival, care va avea loc în trei cluburi din Capitală. La festival vor fi prezente mai multe trupe din România, dar și internaționale, precum: Stoned Jesus, Purple Dino și No Good Advice.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co