Stiri

Ajutoare pentru românii din raionul Orhei, Basarabia

Primăria Sectorului 1 vine în sprijinul românilor din Basarabia lipsiţi de posibilități financiare, cu 12 tone de ajutoare. Acestea vor fi distribuite în comunitățile românești aflate în nevoie, la aziluri de bătrâni, centre de plasament, precum și bătrânilor din sate care nu au posibilitatea de a se întreține singuri.

„Este un minimum pe care îl putem face pentru ca frații noștri să simtă că le suntem aproape, nu doar cu vorbe frumoase, ci și cu fapte pe măsură”, a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

„Unul dintre obiectivele Primăriei Sectorului 1, care reprezintă cea mai bogată comunitate locală din România, este să facem tot ceea ce putem pentru a ajuta comunitățile românești din afara granițelor țării. Și nu ne rezumăm doar la sprijinul instituțional, la parteneriatele pe care le încheiem cu aceste comunități locale românești, ci și la acțiuni care se adresează direct oamenilor, la ajutoare pe care oamenii le simt în mod nemijlocit. Acțiunea noastră de ajutorare a oamenilor cu greutăți din raionul Orhei se înscrie exact în această sferă. Este un minimum pe care îl putem face pentru ca frații noștri să simtă că le suntem aproape nu doar cu vorbe frumoase, ci și cu fapte pe măsură”, afirmă primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La realizarea acțiunii caritabile au colaborat Administrația Domeniului Public, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Centrul Cultural al Sectorului 1.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co