Imobiliare Valea Prahovei
GADGET

Vivo Xplay 5, primul telefon cu 6 GB RAM

Vivo Xplay 5 este un smartphone cu 6 GB memorie RAM, fiind primul model de pe piață cu această caracteristică, scrie Go4it.ro. Compania chineză Vivo a vrut astfel să marcheze un nou standard pentru smartphone-urile de top, acesta probabil că-și va păstra locul întâi în top câteva luni bune, întrucât următoarele anunţuri ale concurenţilor sunt aşteptate abia în vară.

Vivo a lansat două ediţii pentru modelul Xplay 5. Primul este „Flagship Edition”, echipat cu chipset Snapdragon 820, 6 GB de memorie RAM DDR4, 128 GB spaţiu de stocare şi un sistem audio avansat numit HiFi 3.0, care integrează două procesoare audio (DAC) SABRE Mobile şi trei cipuri OPA1612 pentru amplificare. Alături de acesta, a fost lansat şi un model Xplay5 de bază, cu chipset Snapdragon 652, 4 GB memorie RAM şi aceeaşi stocare de 128 GB şi cipuri audio CS4398 şi AD4557. Aspectul exterior al ambelor modele este identic, acestea fiind acoperite cu sticlă curbată pe ambele părţi şi înconjurate de o ramă metalică. Display-ul curbat de 5,43” foloseşte un panou AMOLED cu rezoluţie QHD.

Cei de la Vivo au integrat tehnologii de top în modelele Xplay, folosind senzor foto Sony IMX298 de 16 megapixeli cu focalizare prin detecţie de fază şi obiectiv cu diafragmă f/2.0, blitz LED dual-tone şi o cameră frontală de 8 megapixeli. Ambele modele folosesc acelaşi sistem optic, cât şi acelaşi model de acumulator de 3.600 mAh cu suport pentru tehnologia QuickCharge de la Qualcomm. Sistemul de operare folosit este Android 5.1, care este personalizat cu interfaţa proprietară Vivo.

Modelul Vivo Xplay 5 standard este deja disponibil pentru pre-comandă în China la un preţ echivalent cu 560 de dolari, în timp ce varianta „Flagship” cu 6 GB memorie RAM încă nu a fost pusă la vânzare şi nici nu are o dată de lansare stabilită. Preţul pentru acest model va fi mult mai mare: 4.288 yuan, echivalentul a 650 de dolari. Opţiunile de culoare pentru ambele modele sunt auriu şi roz. Probabil că alte telefoane care să egaleze performanţa modelului de top vor fi lansate abia prin toamnă, fiind deja zvonită integrarea a 6 GB memorie RAM în modelul Galaxy Note 6 de la Samsung.

Sursa: Go4it.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co