GADGET

Ecranele curbate Samsung Dual Edge, vândute și companiilor rivale

Samsung Dual Edge va ajunge și în portofoliul companiilor rivale, potrivit unor surse citate de o publicaţie din China, scrie Go4it.ro. Astfel, se pare că vom vedea în curând ecrane curbate similare cu cel de pe Galaxy S7 Edge pe smartphone-uri produse de Huawei, Xiaomi şi Vivo.

Potrivit aceloraşi surse, Vivo va lansa pe 1 martie modelul vârf de gamă XPlay5, care va dispune de ecran Dual Edge. Mai mult, terminalul va dispune de procesor Snapdragon 820 şi 6 GB memorie RAM. O imagine în care se presupune că apare acest model a apărut pe reţeaua de microblogging chineză Weibo.

În ceea ce priveşte Huawei, primele zvonuri legate de faptul că gigantul chinez vrea să cumpere ecrane curbate de la Samsung au apărut în septembrie 2015. Totuşi, compania nu a lansat încă un smartphone cu un astfel de display.

Divizia Samsung Display a anunţat recent că doreşte să extindă numărul clienţilor, așa că faptul că a decis să le vândă competitorilor cea mai avansată tehnologie a sa pentru ecrane nu ar trebui să suprindă, mai scrie Go4it.ro.

Sursa: Go4it.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co