Stiri

Trupa Coldplay, lansare de single la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

Trupa britanică Coldplay, în schimb, a ales o modalitate specială pentru a marca lansarea de vineri a celui mai recent single. “Higher Power” a fost difuzat, în premieră mondială, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.Membrii grupului rock, devenit cunoscut datorită unor piese precum “Paradise” şi “Viva la Vida”, au folosit un streaming live care le-a asigurat conexiunea cu stația spațială.

De asemenea, ei au discutat cu astronautul francez Thomas Pesquet de la Agenţia Spaţială Europeană , aflat la bordul laboratorului orbital, despre viaţa petrecută în spaţiu.

Rockerii britanici i-au trimis astronautului videoclipul piesei “Higher Power”, iar acesta l-a difuzat la bordul ISS. Videoclipul a fost realizat în aer liber dar conține hologramele unor extratereştri care dansează pe ritmurile cântecului.

Trupa Coldplay va interpreta single-ul “Higher Power” săptămâna viitoare, la BRIT Awards, gala de decernare a celor mai importante premii din muzica pop-rock britanică. Totul se va întâmpla pe un ponton amenajat pe fluviul Tamisa, în apropierea locului unde va avea loc ceremonia de înmânare a acestor trofee.

10 zile mai târziu, trupa britanică va susţine şi un concert difuzat prin streaming de organizatorii Festivalului Glastonbury, după ce evenimentul în format fizic a fost anulat încă o dată din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Agerpres.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co