Stiri

”Cum bate inima ta”, noul single lansat de trupa Holograf

Formaţia Holograf a lansat vineri, pe Youtube, single-ul “Cum bate inima ta”, o melodie cu sonorităţi de rock melodic, sum spune liderul trupei, Dan Bittman.

Dan Bittman, solist Holograf (sursa:Agerpres.ro)
“Ne-am gândit să ne mai facem de treabă în pandemia asta şi am zis să facem în aşa fel încât publicul să-şi mai aducă aminte de Holograf şi de sonorităţi mai rock, pentru că ea puţin dusă mai în zona asta de rock, rock-melodic. Ea face parte dintr-un album pe care noi sperăm să-l terminăm în toamna aceasta. Mai sunt câteva piese la care lucrăm în această perioadă şi am zis, în avanpremieră, să lansăm şi această piesă”.

Solistul trupei Holograf a spus că ideea pentru o astfel de melodie exista de mai mult timp. El a precizat că noul single ar putea beneficia de un lyric video, în condiţiile în care în interiorul trupei nu s-a vorbit despre realizarea unui videoclip.

Dan Bittman a spus că aşteaptă şi îşi doreşte ca vara să vină cu ridicarea cât mai rapidă a restricţiilor, pentru ca publicul să revină la concerte, iar artiştii să urce pe scenă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co