Stiri

Ţigări de contrabandă descoperite în pădure, la frontiera de nord a României

Poliţiştii de frontieră sunt la datorie! Au descoperit în vecinătatea oraşului Borşa din Munţii Maramureşului, într-o zonă foarte greu accesibilă, un autoturism de teren fără numere de înmatriculare şi mai multe colete voluminoase cu ţigări, au reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Comunicat I.T.P.F Sighetu Marmaţiei

“În continuarea cercetării zonei, în pădurile din apropiere, colegii noştri au descoperit alte nouă colete. Cele unsprezece baxuri cu ţigări şi autoturismul au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.437 pachete cu ţigări, în valoare de 63.613 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. La fel şi autoturismul, a cărui valoare a fost estimată la 34.500 lei”.

În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în acest caz sub directa îndrumare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora. Ulterior, vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co