Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Târgul imobiliar tIMOn s-a anulat

După 33 de ediții desfășurate în 11 ani, Târgul Național imobiliar tIMOn nu îşi poate deschide porţile în acest an. Organizatorii susțin că au luat această decizie din cauză că au primit cu întârziere documentul de la Primăria Capitalei care le permitea amenajarea spațiului pentru târg. Astfel, evenimentul nu se mai poate desfășura din cauza lipsei timpului de organizare necesar.
Târgul era programat în perioada 19-22 aprilie, în Piața George Enescu, iar anunțul și promovarea au avut loc încă din luna februarie.
„Timp de 10 ani, tIMOn s-a identificat cu Piața Constituției, fiind cel mai mare târg imobiliar organizat în România. În 2018, suntem nevoiți să renunțăm, independent de voința noastră, deși am așteptat până în ultimul moment să primim un document necesar organizării evenimentului, în condițiile cu care ne-am obișnuit partenerii și vizitatorii”, spune Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn – Târgul Imobiliar Național.

În calitate de Organizatori ai tIMOn, ne dorim ca, în materie de evenimente, Bucureștiul să fie al tuturor bucureștenilor și al tuturor organizatorilor de evenimente, iar dacă aproape 2 luni nu au fost suficiente pentru reprezentanții PMB în semnarea unui „Protocol privind organizarea și desfășurarea adunării publice”, ne întrebăm retoric: de câte zile este nevoie pentru semnarea unui act ce ar aduce PMB un venit de 137.000 lei?, au declarat reprezentanții tIMOn.

Organizatorii proiectului afirmă că vor da în judecată Primăria Capitalei, care ar fi încasat pentru închirierea spațiului 30.000 de euro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co