Stiri

Metal Show 2018 și-a deschis porțile

Metal Show 2018, cea mai așteptată expoziție internațională pentru tehnologii de prelucrare prin aşchiere, prelucrarea tablelor, sudură și robotică, se desfășoară în perioada 17- 19 aprilie, în Pavilionul Central din incinta Romexpo.

105 companii din 10 țări, România, Austria, Elveția, Germania, Italia, Cehia, Spania, Suedia, Turcia și Ungaria, vor fi prezente cu peste 280 de brand-uri de renume din domeniile de prelucrare a metalelor, a tablelor, debitare cu laser, unelte de precizie și dispozitive de sudură, precum și soluții, aparatură de măsurare și control sau prelucrări metalice.

Pe durata expoziției vizitatorii vor beneficia de discount-uri exclusive și vor putea participa la 13 conferințe cu importante branduri de echipamente din industria prelucrării metalelor și speakeri de top.

Organizatorii au pregătit şi demonstrații live pe lasere industriale şi vor pune în funcţiune peste 60 de utilaje, spre a fi testate.

Progresul în materie de soluții tehnologice oferă noi oportunități de dezvoltare a business-ului. Companiile care activează în domeniu și vor să fie la curent cu noutățile și să își dezvolte afacerea sunt așteptați în cele 4 zile de expoziție.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co