Stiri

Sector 2, colectare gratuita de aparate vechi

Primăria Sectorului 2 al Capitalei a anunțat începerea unui program prin care va colecta gratuit aparatele electronice și electrocasnice și deșeurile mari. Locuitorii sectorului care au aparatură defectă sau mobilier și vor să scape de ele fără să fie amendați au acum ocazia de a preda aceste obiecte fără să facă mult efort.

În fiecare ultima zi de sâmbătă din fiecare lună, oamenii sunt invitați să lase în fața locuinței aparatele și echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit și transportate în sediile specializatr de colectare și salubrizare.

Sâmbătă au fost adunate de pe străzile sectorului 2 peste 7000 de kilograme de deșeuri și peste 200 de kilograme de apatratură electrică, în cadrul programului înființat de primarul Mihai Mugur Toader.

Sunt adunate și jucării vechi, echipamente de iluminat și unelte

Săptămâna trecută, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost sancționat cu 3000 de lei pentru depozitarea în spațiu public a mai multor saci de deșeuri provenite în urma repatațiilor din locuință.

Autoritățile anunță că persoanele fizice au obligaţia să nu abandoneze sau să depoziteze deșeuri provenite din construcții sau demolări pe domeniul public sau privat, în caz contrar urmând a se aplica amenzi cuprinse între 1.000  și 3.000 lei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co