Stiri

5 idei de timp liber

Vine 1 mai, ziua în care se sărbătorește Ziua Muncii la nivel mondial. În Capitală, bucureștenii au parte de târgurile special amenajate din parcuri, unde pot savura de la mici la preparate exotice sau se pot distra la petrecerile organizate cu ocazia acestei zile. Dacă vreți să vizitați ceva mai diferit, iată câteva sugestii de expoziții și festivaluri organizate marți, în București.

De la ora 12, la Muzeul Național de Artă Contemporană, puteți vizita „Prizonierii avangardei, O retrospectivă de Ion Bitzan”. Expoziția vă ajută să vă îmbogățiți cunoștințele despre regimul comunist și liderul acestuia, Nicolae Ceaușescu.

ARCUB vă invită în Sala Arcelor la „Portraits of Migration”, o expoziție foto organizată de Ambasada Suediei la București, prin care dorește să atragă atenția asupra provocărilor pe care le aduce fenomenul migrației și a integrării migranților.

Seara puteți participa la 2 festivaluri.

De la ora 17.30, la Cinema Elvira Popescu, are loc Festivalul Filmului Francez 2018.

Tot marți, de la ora 18, la Cinema Muzeul Țăranului- Studioul Horia Bernea, se desfășoară „American Independent Film Festival 2018, o selecție a celor mai recente producții independente și filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiția marilor filme narative americane.

Iar de la ora 20, Teatrul Metropolis vă așteaptă cu o interpretare a piesei „Două liniuțe”, o comedie despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi îndrăgostit, despre bănci, gânduri stinghere și alte lucruri neașteptate care au multe de povestit.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co