Stiri

PMB va construi locuințe sociale în sectorul 3

Primăria Capitalei dorește să achiziționeze un teren de 60.000 mp în sectorul 3, pentru a construi un complex de locuințe sociale.

„Se aprobă demararea procedurilor de negociere pentru achiziţionarea terenului în suprafaţă de 60.000 mp situat în str. Vâlsăneşti nr. 1A, sector 3. Achiziţionarea terenului va fi supusă aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Negocierea se va face de către o comisie mixtă compusă din specialişti din cadrul aparatului de specialitate şi consilieri generali, stabilită prin dispoziţia primarului general”, prevede proiectul propus de Municipalitate.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, susține că demersurile sunt necesare pentru nevoia de locuințe la nivelul municipiului.

„Una dintre problemele cu care se confruntă Municipiul Bucureşti este deficitul de locuinţe. Obiectivul urmărit în ceea ce priveşte achiziţionarea terenului este reprezentat de faptul că terenul este pretabil pentru construirea unor ansambluri de locuinţe sociale. Locuinţele vor fi destinate categoriilor sociale defavorizate care nu îşi pot permite achiziţionarea unei locuinţe de pe piaţa liberă”, precizează edilul şef al Capitalei.

Proiectul de hotărâre urmează să fie pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Capitalei din data de 4 mai.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co