Stiri

Încep exproprierile de pe traseul Pasajului Domnești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că din 3 mai va  începe demolarea locuințelor aflate  pe traseul aferent Pasajului Domnești, din zona Bragadiru.

„CNAIR va începe din data de 3 mai 2018 demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unităţii Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, în conformitate cu autorizaţia de desfiinţare nr. 331/25.04.2018”, anunță CNAIR.

Autoritățile demarează procesul de obținere a autorizațiilor de demolare a construcțiilor din Clinceni, Domnești și Sectorul 6, aflate pe viitorul amplasament al pasajului.

Compania atrage atenția că proprietarii locuințelor au fost notificați încă de anul trecut cu privire la expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile acestora. În cazul în care se va refuza părăsirea imobilelor, CNAIR anunță că va apela la măsura legală a executării silite.

„Astfel de situaţii ar duce însă la perturbarea construcţiei Pasajului Domneşti, proiect de utilitate publică, destinat descongestionării traficului rutier pe centura Capitalei şi pe ruta Prelungirea Ghencea-Domneşti”, precizează CNAIR.

Pasajul suprateran de la Domneşti configurat va fi construit la intersecţia dintre strada Prelungirea Ghencea  şi Centura Bucureşti şi are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Construcţia va avea o lungime de 374 de metri și va costa peste 91 de milioane de lei, fără TVA.Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 de luni de la începerea acestora.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co