Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Redeschiderea Aeroportului Băneasa, amânată cu 1 an

Aeroportul Băneasa va fi redeschis la sfârșitul anului 2019, cu aproape 1 an întârziere față de prima estimare.

„Având în vedere anii care au trecut peste acest aeroport închis traficului aerian, avem şi aici un plan de acţiune, astfel încât pe 31 decembrie 2019 Aeroportul Băneasa să fie operaţional, cu o capacitate de 300 de pasageri pe flux pe oră”, a declarat Ionel Minea, Secretar de stat din Ministerul Transporturilor.

Oficialii Ministerului estimau anul trecut că deschiderea aeroportului pentru cursele comerciale va avea loc la sfârșitul acestui an.

„Licitaţia pentru proiectare este în curs, sperăm să finalizăm lucrările anul viitor şi să fie reintrodus în exploatarea comercială pentru linie şi charter. Deocamdată nu avem niciun motiv să ne îndoim că în 2018 vom termina această operaţiune”, spunea, în 2017, Liviu Radu, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Ionel Minea a mai afirmat că siguranța navigației de pe Aeroportul Otopeni nu este afectată. Lucrările de reparații au început pe 12 aprilie și vor fi finalizate sâmbătă pentru pista 2 și până pe 10 mai pentru pista 1 a Aeroportului Henri Coandă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co