Stiri

5 ideii de weekend

A venit weekend-ul, iar vremea se anunță frumoasă. Iată câteva sugestii pentru bucureștenii care vor să iasă din casă și să se distreze, în timp ce învață lucruri noi.

Muzeul Municipiului București vă invită zilele acestea la expoziția „ Alfabetul georgian”, începând cu ora 10, în Palatul Șuțu. Proiectul este realizat de Guvernul georgian în scopul promovării valorilor culturale naţionale şi a fost prezentat în oraşe precum Paris, Bruxelles, Varşovia și New York.

Pe 21 și 22 aprilie, cea de a 10 a ediție a „V for Vintage”, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, te conectează cu 100 de designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic, 3 universități de arte și design. Evenimentul se va desfășura în incinta The Landmark, din zona Piața Romană.

În aceeași perioadă, „Cinepolitica”, singurul festival din Europa Centrală și de Est dedicat filmului politic, își deschide porțile pentru bucureșteni, la Cinema Elvira Popescu și Institutul Balassi.

Copil sau adult, nu ai cum să nu iubești piesele de teatru muzicale. Teatrul Excelsior prezintă duminică, de la ora 11, „Tărâmul poveștilor”, o poveste muzicală în regia lui Stelian Milu.

Tot duminică, la Sala Palatului, va avea loc mult așteptatul concert al lui Gregory Porter, artistul care a câștigat 2 premii Grammy la categoria Best Jazz Vocal Album.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co