Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Puncte de prim ajutor pe timp de caniculă

În urma avertizărilor de caniculă pentru municipiul București, Primăria sectorului 2 anunță că vor funcționa puncte de prim ajutor în sediul instituției, precum și în cadrul serviciilor de asistență socială și cluburilor subordonate acesteia.
În aceste puncte, în caz de cod portocaliu sau roșu, va exista personal medical dotat cu trusă de prim ajutor și aparat de măsurare a tensiunii arteriale și se va distribui apă rece de la dozator. Punctele de prim ajutor din sectorul 2 vor funcționa între orele 8,00 — 18,00, în zilele lucrătoare și când au loc evenimente publice în zonele adiacente acestora.
S-a decis şi asigurarea funcționării la capacitate maximă a celor 16 fântâni de mare adâncime cu apă potabilă care sunt amplasate în diverse zone din sectorul 2 și a celor 34 de fântâni arteziene aflate în principalele intersecții rutiere și parcuri.

În această perioadă, și Primăria Municipiului București va asigura asistență medicală de specialitate prin cele două corturi amplasate în intersecțiile de la Bucur Obor și Iancului, precum și din containerul sanitar montat la intersecția dintre șoseaua Ștefan cel Mare și strada Barbu Văcărescu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co