Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Workshop pentru viitoarele mămici

Spitalele din subordinea Primăriei Capitalei organizează în perioada 1-4 august o serie de evenimente dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării, unde viitoarele mame pot să se informeze de la specialiști despre importanța și beneficiile alăptării.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, alături de Asociația SAMAS—Sănătate pentru Mame și Sugari.
Sesiunile vor fi interactive, iar participantele vor putea afla răspunsuri atât de la specialiștii în domeniul alăptării, medici neonatologi și asistente cu experiență în neonatologie, precum și din experiența altor mame, a mai informat PMB.

Workshop-urile dedicate “Săptămânii Mondiale a Alăptării” sunt gratuite și vor fi organizate în amfiteatrele a patru spitale.

Astfel, marți, începând cu ora 11.00, viitoarele mame sunt așteptate la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, iar de la ora 15.30 la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia.

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Profesor Doctor Panait Sârbu — “Maternitatea Giulești”, va organiza un workshop miercuri la ora 13.00, iar Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino — vineri, de la ora 9.00.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co