Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Programul “Tomate”, un real succes!

Programul de sprijinire a cultivatorilor de tomate în spații protejate este un succes, fiind accesat până acum de aproape 10.000 de beneficiari, a declarat duminică Daniel Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

“Este un program de succes, pe de o parte pentru că răspunde solicitărilor producătorilor, care își acoperă costurile punctual pe partea de investiții, nu total (…)pe de altă parte, e un succes și pentru consumatori pentru că au acces la produse proaspete, de calitate, direct de la fermieri”, a declarat Daniel Botănoiu.

Acesta a mai menționat că Ministerul Agriculturii s-a orientat cu prioritate către sprijinirea cultivatorilor de tomate și crescătorilor de carne de porc, deoarece aceste produse se află în topul importurilor făcute de țara noastră, și va continua și cu alte programe, cum ar fi sprijinirea producției autohtone de carne de pasăre, miere și pește.

“Și nu numai aceste programe, sunt 30 de programe care așteaptă decizia Parlamentului să le implementăm”, a mai spus Daniel Botănoiu

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co