Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Primăria Capitalei, noi clarificări privind verificările DNA

Primăria Capitalei face noi precizări despre verificările DNA la Poliţia Locală a Bucureştiului.
Primarul General, Gabriela Firea, susține într-un comunicat publicat de instituția pe care o conduce că nu a știut despre sesizarea făcută de DNA.
„Primăria Municipiului București și instituțiile subordonate totalizează un număr de aproximativ 40.000 de angajați, iar recrutarea acestora s-a făcut prin concurs, potrivit legii. În cazul în care există persoane care au încălcat legea, aceastea vor răspunde pentru faptele lor. De asemenea, va asigur că vom corecta neîncetat, inclusiv prin apelul la justiție, informațiile false și tendențioase pe care unele persoane le vehiculează, din dorința de a afecta imaginea PMB ”, se precizează în comunicat.
Utilajele de topit zăpadă au fost cumpărate în legalitate, prin procedură directă, și sunt folosite pentru eficientizarea programului de deszăpezire în zonele agromerate, piețe și marile artere.
Procedura privind achiziționarea a 30 de mașini Duster de Poliția din București a fost începută în anul 2015 și finalizată anul trecut, prin programul Rabla. La licitația deschisă conform legii s-a înscris un singur operator economic, se mai precizează în comunicat.
În ceea ce privește achiziția de încălțăminte, alegerea s-a făcut după criteriul prețului cel mai mic.
Clarificările instituției vin după ce consilierul municipal Ciprian Ciucu a publicat pe pagina sa de Facebook un document din care reiese că DNA a început verificarea unor achiziții făcute de Poliția Locală București. De asemenea, DNA verifică și în ce condiții a fost desfășurat examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică susţinut în 2017.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co