Stiri

Primăria Capitalei livrează voucherele pentru „Bicicliști în București”

Proiectul „Bicicliști în București” a trecut la etapa următoare. Primăria Capitalei a anunțat că la sfârșitul lunii aprilie va expedia către adresele de domiciliu ale beneficiarilor voucherele pentru achiziționarea de biciclete.

Lista completă a celor care se vor putea bucura de oferte se găsește pe site-ul oficial al Primăriei Capitalei, la secțiunea „Bicicliști în București”.

În cazul în care voucherele nu vor putea fi înmânate beneficiarilor prin curier, acestea vor fi returnate.

Beneficiarii care nu vor intra în posesia voucherelor vor fi contactați telefonic în vederea înștiințării acestora cu privire la data la care le vor putea ridica de la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii, din Bulevardul Regina Elisabeta.

„Prin acest proiect, Primăria Capitalei își propune să încurajeze cetățenii să adopte un stil de viață sănătos, dar și să folosească mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra descongestionării traficului și reducerii nivelului de poluare”, precizează PMB.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la proiect.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat anul trecut acordarea unui număr 30.000 de vouchere în valoare de 500 lei participanților care au îndeplinit condițiile de înscriere în proiectul „Bicicliști în București. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucureștenilor în anul 2017.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co