Stiri

Premierul verifică Poșta Română

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la Poşta Română, după mai multe probleme legate de distribuirea pensiilor în anumite localităţi.

“Un subiect important se referă la modul de plată a pensiilor către pensionari. Au apărut, în ultima perioadă, întârzieri în anumite judeţe, ceea ce este inadmisibil , deoarece guvernul a transferat la timp banii către Poştă. Doamna premier a cerut explicaţii la ministrul Comunicaţiilor şi conducerea Poştei Române şi am aflat de ce suntem în această situaţie. Doamna premier a dispus să se facă o verficare atentă şi serioasă”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai anunţat pensiile vor fi plătite în fiecare lună, pe data de 15.

“S-a decis să nu mai existe confuzie şi orice pensionar să ştie exact că pensiile vor fi plătite până în 15 ale lunii. S-a stabilit ce acţiuni trebuie să se facă: la întâi (1) se virează banii, apoi în 9 zile calculul arată că se pot achita toate pensiile. Ca 15 mai să fie ultima zi în care să se plătească pensiile. Să vedem dacă se poate de luna viitoare, fiind condiţionaţi de toate aceste demersuri juridice”, a precizat Dragnea.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co