Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Primăria S3, chestionar de evaluare a serviciilor oferite

Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Centrul pentru Inovare Publică, lansează un chestionar de evaluare a serviciilor oferite cetățenilor de această instituție publică.

„Pentru a crește calitatea serviciilor oferite, Primăria Sectorului 3 pune la dispoziția cetățenilor, la sediul instituției, un chestionar de evaluare a serviciilor publice. De asemenea, locuitorii Sectorului 3 pot accesa și completa chestionarul on-line, pe site-ul www.primarie3.ro, printr-un click pe „Evaluează serviciile oferite de Primăria Sectorului 3”, link către proiectul „Mai Responsabili”, spun reprezentanții Primăriei Sectorului 3.

Chestionarul este structurat pe cinci secțiuni care vizează accesibilitatea serviciilor publice furnizate, completarea formularelor și, dacă a fost cazul, modalitatea de achitare a taxelor aferente pentru o birocrație minimală, confortul spațiului, eficiența și eliminarea șpăgilor.

Cetățenii nu sunt obligați să își ofere datele cu caracter personal, pentru evaluarea serviciului public. Datele înregistrate online sau chestionarele în format fizic vor fi folosite exclusiv în scopul proiectului, nu vor fi publice și nu se vor transmite.

Proiectul „Mai Responsabili” este o inițiativă de responsabilizare civică ce aparține Centrului pentru Inovare Publică. În baza parteneriatului cu Primăria Sectorului 3, acesta va colecta chestionarele completate on-line sau în format fizic și va face recomandări pentru remedierea problemelor semnalate.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co