Stiri

Peste 4.000 de locuri de muncă, disponibile în Bucureşti

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti a anunţat că, pentru perioada 5-11 iulie, sunt disponibile peste 4.000 de locuri de muncă în București, pentru toate categoriile de angajaţi.

Aproape 2.300 de posturi sunt pentru angajaţii calificaţi, printre care cele de lucrător comercial, agent de securitate și șofer. Românii necalificaţi au la dispoziţie aproape 800 de locuri de muncă, dintre care cele mai multe sunt pe posturi de paznic, ucenic, manipulant de mărfuri şi muncitor necalificat în industria confecțiilor.

Pentru românii cu studii superioare, în Bucureşti sunt disponibile peste 260 de locuri de muncă, angajatorii căutând, printre altele, programatori, ofiţeri bancari, ingineri geodezi şi ingineri sistem software.

Pentru cei care au studii medii şi îşi caută un job, AMOFM anunţă că sunt scoase la concurs 780 de locuri de muncă, cele mai multe fiind de funcţionar informaţii clienţi, operator vânzări prin telefon, operator reţele telecomunicaţii și agent servicii clienţi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co