Stiri

Peste 100 de politisti in control in piete

Sărbătorile pascale cresc apetitul pentru cumpărături al românilor. Ofertele sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele, dar și calitatea produselor variază în consecință. În aceste condiții, peste 100 de poliţişti acţionează zilele acestea în 18 pieţe şi centre comerciale din toate sectoarele din Capitală.

Acţiunea își dorește să prevină și să combată comerţul ilegal, evaziunea fiscală şi comerţul cu produse contrafăcute. Sunt verificate persoane fizice şi juridice care vând produse specifice perioadei, mai ales pentru siguranţa că produsele puse în vânzare sunt conforme şi nu sunt de natură să înșele consumatorii.

La controale participă şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Direcţiei de Sănătate Publică.

Acţiunea se înscrie în activităţile dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română care își dorește să asigure un climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co