Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Campanie pentru pietoni

Bucureștenii vor putea ajuta, ca voluntari, la realizarea unor hărți care vor ilustra în ce stadiu sunt trotuarele din Capitală. Asociația Optar a pornit campania „Donează 10.000 de pași”, prin care își propune să realizeze trei hărți, cu ajutorul cărora să arate situația și calitatea trotuarelor din București. Două dintre hărți vor fi dedicate persoanelor cu dizabilități, iar cea de a treia va fi pentru toate categoriile de pietoni.

“Din primul an de viaţă, deplasarea pietonală reprezintă cea mai la îndemână şi mai simplă formă de mobilitate. Totuşi, atunci când ne simţim în nesiguranţă sau când simţim că oraşul ne este ostil la pas, renunţăm foarte uşor la acest mod de deplasare. Tocmai de aceea, proiectul este foarte important pentru mobilitatea persoanelor în Bucureşti”, spun iniţiatorii campaniei.

Organizația estimează că până la sfârșitul lunii mai vor fi realizate cele trei hărți . După finalizarea proiectului pentru Capitală, aplicația campaniei va fi oferită gratuit altor comunități, dacă vor demonstra că au resursele necesare realizării proiectului în orașul lor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co