Imobiliare Valea Prahovei
ACTUALITATE

Parcul Gârleanu, o problemă nerezolvată

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat urgentarea procedurilor pentru promovarea unei Hotarari de Consiliu care sa clarifice situatia Parcului Emil Gârleanu din sectorul 3.

Reprezentantii Municipalității poartă discutii cu proprietarul terenului de 2914 mp din str. Gârleanu, acesta nefiind de acord cu suprafața de teren propusă în schimb, si care este rezultata din rapoartele de evaluare intocmite de experti atestati ANEVAR, respectiv 3324 mp de teren situat in str. Vulcan. Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți de faptul că vor putea rămâne fără spațiul verde dintre blocuri.

Primele rapoarte de evaluare arată că suprafața terenului propus pentru schimb era de 3990 mp. Ulterior, după reanalizarea si actualizarea acestora, în baza certificatului de urbanism emis de Primaria Sectorului 3 pentru acest teren s-a arătat că suprafața care ar trebui oferită de Municipalitate este de 3324 mp. Conform Direcției de Urbanism din cadrul PMB, terenul respectiv este inclus într-o zonă cu locuri de joacă, fiind inventariat în Registrul Spațiilor Verzi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co