Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Opoziţie pentru firmele Primăriei Generale

Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, susține că primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea a pompat anul acesta 189 de milioane de euro în cele 22 de firmele ale Primăriei Generale care sunt administrate de apropiații ei și că anul viitor suma va fi de cel puțin două ori mai mare.

Într-un mesaj publicat vineri pe pagina sa de Facebook, consilierul general Ciprian Ciucu , fost președinte al Consiliului Național de Integritate, susține că primarul general al Capitalei Gabriela Firea a suplimentat bugetul celor 22 de firme ale Primăriei Capitalei, înființate de câteva luni, ca să direcționeze banii către salariile angajaților, și nu spre lucrări de anvergură.  Liberalul e convins că anul viitor jumătate din bugetul Primăriei Municipiului București va ajunge tot la respectivele companii.

„Am stat de vorbă cu Cătalin Deaconescu pe noile modificări din aria firmelor lui Firea (…). Cu cele aproape 59 milioane Euro ce vor fi date acum, adăugate la cele 130 milioane de Euro pe care le-a dat în septembrie, ajunge la cca. 189 de milioane de euro pompate către firmele administrate de oamenii lor. Atenție, nu a făcut investițiile, dar direcționează 20% din bugetul pe 2017 către aceste firme. (…) Lăsăți-mă să vin cu o profeție: cca. 50% din bugetul PMB va ajunge în 2018 pe mâna firmelor lui Firea” a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co