Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Platforma civică România 3.0

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a lansat, duminică, platforma civică România 3.0, cu ajutorul căreia îşi propune crearea unor strategii prin care România să-şi poată redobândi demnitatea naţională.

“Nu o să înţeleg niciodată de ce oamenii politici aleg să rămână ostaticii şantajului, dosarului şi presiunii făcute de securitate. De aceea, lansez astăzi România 3.0, având trei deziderate: demnitate, suveranitate şi dreptate. Această iniţiativă nu este una de dreapta sau de stânga, nu este una politică, ci o iniţiativă pentru a merge şi a duce România înainte, pentru recâştigarea demnităţii naţionale. Este pentru o Românie în care românii conduc instituţiile, nu instituţiile de forţă îi conduc pe români”, a declarat, sâmbătă, Daniel Dragomir.

Fostul ofiţer SRI a explicat că platforma civică pe care a iniţiat-o va fi o “armă” în lupta contra statului paralel, menţionând că securitatea a căpătat o altă formă după 1989.

“Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge în situaţia în care această frică răspândită prin teroare îşi are rolul în această ţară. România este prizoniera unor structuri de putere ocultă, nelegitime, subordonate exclusiv unor interese străine poporului român. Mass-media le-a numit statul paralel, eu le numesc ca fiind Securitatea 2.0, ca a doua formă pe care securitatea a îmbrăcat-o după 1989. Astăzi începe o luptă între România şi Securitatea 2.0”, a adăugat Dragomir.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co