Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Oportunităţi pentru a sărbători 1 mai în Capitală

1 Mai Muncitoresc va fi în acest an într-o zi de marți. Au început deja să se facă rezervări în stațiunile cu plajă sau la munte pentru un weekend prelungit. Multe instituții și companii nu le permit însă angajaților să lipsească mai multe zile. Pentru bucureștenii care au doar ziua de marți liberă există multe locuri frumoase în Capitală sau în împrejurimi, unde poți petrece o zi liniștită și relaxantă.

Parcul Palatului Mogoșoaia este un loc unde poți avea liniște alături de familie sau prieteni pe malul lacului, pe o pajiște din pădure sau chiar lângă palat.

În estul Capitalei se află Pădurea Cernica, o zonă unde poți ieși la picnic într-un loc curat și retras.

O altă zonă unde se poate petrece o zi liniștită la iarbă verde este Baza Electrică de pe malul Lacului Snagov.

Și în Capitală sunt locuri inedite și frumoase, care merită vizitate. De 1 mai poți petrece o zi la iarbă verde în parcurile din București. Parcurile retrase de aglomerația și zgomotul orașului, ca Plumbuita, Tei, Floreasca sau Străulești, sunt perfecte pentru picnicuri.

Parcul Tineretului vă pune la dispoziție și o zonă special amenajată pentru cei care vor să facă un grătar. De asemenea, există și zone retrase și liniștite pe dealurile din parc, unde te poți așeza cu o păturică și citi o carte sau poți vorbi cu prietenii.

Și Parcul IOR, denumit acum „Alexandru Ioan Cuza”, are umbră, iarbă și insule unde poți petrece o zi perfectă de 1 mai.
De asemenea, Lacul Morii are un imens potențial.

Ziua 1 mai este sărbătorită de români, dar și de majoritatea țărilor lumii.

În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea mișcărilor muncitorești în majoritatea țărilor lumii, diversele acţiuni căpătând amploare pe măsură ce autoritățile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co