Stiri

Noi investiții în Pipera

Mai mulți dezvoltatori străini au decis să investească în Capitală. Aceștia vor să transforme zona Barbu Văcărescu, până în Pipera, în hubul metropolitan de nord al Capitalei.
”Investiţii estimate la aproximativ 1 miliard de euro în proiecte de avengurgură de birouri, retail, rezidenţial şi hotelărie, împreună cu o investiţia publică într-un nou spital aduc noi oportunităţi pe piaţa locală imobiliară”, se arată într-o analiză publicată de Bucharest Real Estate Club.
Globalworth, cel mai mare proprietar de spaţii de birouri din România, a anunţat recent că a achiziţionat două terenuri în valoare de 16 milioane de euro, pentru 2 proiecte mari de birouri, în suprafaţă de 40.000 mp, cu lobby neconvenţional, un acoperiş verde şi spaţii de lucru flexibile. Tot aici, mai dezvoltă un parc de afaceri de 88.000 mp, compus din trei clădiri, ce urmează să fie finalizat în intregime până la finalul acestui an. Una din cele mai mari companii la nivel mondial, Amazon, a închiriat aici 13.500 mp pentru noul său centru din Bucureşti.
Fondul de investiții sud african, Nepi Rockcastle va începe lucrările de expansiune la un mall din Pipera. Costurile totale sunt estimate la 166 milioane euro, iar data livrării este preconizată pentru trimestrul al doilea din 2020
În plus, Skanska a început deja lucrările la proiectul Equilibrum de la intersecţia străzilor Gara Herăstrău şi Dimitrie Pompeiu. Complexul va acoperi o suprafață de 40.700 mp, iar investiția se ridică la 37 milioane euro doar pentru început.
Zona mai atrage investitori din zona de proiecte sale rezidenţiale premium și hotelier – a fost anunțată construcția a peste 5.000 de apartamente. Tot aici este așteptat să se dezvolte și Proiectul public, Spitalul Metropolitan, recent aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. De altfel, zona Pipera are deja cea mai mare densitate de chiriaşi de valoare, câteva exemple incluzând giganți internaționali ca Huawei, Oracle, Orange, Raiffesien Bank, Renault sau Vodafone.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co