Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Mită de 3.000 de euro luată de un gardian de la Penitenciarul Rahova

Activitatea infracțională se manifestă, din păcate, și în rândurile celor care ar trebui să vegheze ca legea să fie respectată! Un agent de poliţie judiciară de la Penitenciarul Rahova a fost trimis în judecată de Parchetul Tribunalului Bucureşti. A luat mită 3.000 de euro pentru a introduce în mod ilicit în unitatea de deţinere anumite substanţe interzise.

Comunicat Direcţia Generală Anticorupţie

“Procurorul a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior pe cea a arestului preventiv, iar instanţa de judecată a dispus faţă de inculpat măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de a fi menţinută măsura preventivă în cauză”.

În perioada aprilie – mai 2022, gardianul a primit mită, de la un deţinut încarcerat la Penitenciarul Bucureşti-Rahova, suma de 3.000 de euro pentru a introduce în mod ilicit în unitatea de deţinere anumite substanţe interzise, arată anchetatorii.

Comunicat Direcţia Generală Anticorupţie

“În data de 25 mai, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGA – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au realizat prinderea în flagrant a agentului de poliţie penitenciară în cauză, după remiterea sumei de bani”.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor din cadrul DGA, precum şi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co