Stiri

Mijloace de transpot în comun mai curate în Capitala! De la 1 iulie

Mijloace de transport în comun mai curate în Capitală, asta își propun autoritățile locale! Iar prima măsură în acest scop va fi luată, de la 1 iulie! Toate vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti vor fi igienizate, de la acea dată, de operatori privaţi.

Comunicat STB
“În vederea îmbunătăţirii serviciului de transport şi a condiţiilor de călătorie oferite bucureştenilor, din 1 iulie, toate vehiculele Societăţii de Transport Bucureşti STB SA vor fi igienizate de către operatori privaţi. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cadrul tuturor unităţilor de exploatare, respectiv în cele 11 depouri (Victoria, Bucureştii Noi, Dudeşti, Alexandria, Colentina, Giurgiu, Titan, Militari, Vatra Luminoasa, Berceni, Bujoreni) şi opt autobaze (Alexandria, Ferentari, Militari, Nordului, Floreasca, Titan, Obregia, Giurgiului)”.

Astfel, mijloacele de transport ale STB vor beneficia de un program complex de salubrizare: igienizare zilnică la retragerea vehiculelor în autobază/depou; spălare/igienizare la 10 zile sau la comanda unităţii beneficiare; spălare/igienizare la comanda unităţii, înainte de a intra în hala de întreţinere pentru executarea reviziilor tehnice sau ori de câte ori este necesar.

Adrian Criţ, directorul general STB

“Prin decizia de externalizare a unor servicii ce nu ţin de obiectul principal de activitate, STB SA oferă calitate utilizatorilor serviciului de transport public de călători, dar păstrarea curăţeniei din mijloacele de transport şi condiţiile în care călătorim depinde de fiecare dintre noi. Păstrarea mijloacelor de transport în comun, a copertinelor din staţii în condiţiile iniţiale, fără a fi vandalizate, e o cerinţă obligatorie pentru fiecare cetăţean al metropolei”.

Conducerea companiei mai precizează că operatorii privaţi vor realiza toate activităţile necesare pentru ca vehiculele care sunt pe traseu cu călători să îndeplinească, la standarde calitative ridicate, condiţiile de curăţenie şi igienă impuse de legislaţia în vigoare.

De asemenea, aceştia vor fi obligaţi să verifice şi să ia imediat măsuri de ştergere/îndepărtare a desenelor de tip grafitti, fără a deteriora aspectul, calitatea stratului de vopsea şi amenajările interioare ale vehiculelor.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co