Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Mecanic de la American Airlines acuzat de sabotaj al unui avion

Acțiune incredibilă a unui mecanic de la compania American Airlines. A intervenit asupra modulului de date care transmite viteza, panta traiectoriei şi alte date vitale despre un  avion. Așa sună motivarea anchetatorilor care l-au acuzat de sabotaj.

Ahmed Alani a comis fapta pe 17 iulie, chiar înainte de decolarea de la aeroportul internaţional din Miami, a unui avion cu 150 de persoane la bord, cu destinaţia Bahamas.

Mai exact, el a introdus o bucată de spumă în mufa de intrare a modului de date, apoi a aplicat adeziv pentru a împiedica spuma să iasă.

Mecanicul și-a recunoscut fata dar a precizat că nu intenţiona să afecteze avionul sau pasagerii. Era nemulţumit de o dispută contractuală între sindicalişti şi companiile aeriene, în urma căreia a pierdut bani. Asta l-a determinat să încerce să obţină plata unor ore suplimentare pentru lucrări la avion.

În timp ce avionul accelera pe pistă, a apărut o eroare, iar piloţii au întrerupt decolarea. Niciun pasager nu a fost rănit.

Alani a fost identificat ulterior cu ajutorul înregistrării video pentru supraveghere. El a fost arestat pentru fapta sa necugetată.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co