Stiri

Lovitură de teatru! Soţia lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate la omor

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală în cazul de la Caracal. Cercetarea penală a fost extinsă pe numele Elenei Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, pentru complicitate la omor.

Felix Dănilă, șeful DIICOT

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului”.

Şeful DIICOT mai spune că au fost cerute informaţii din Italia şi din SUA pentru cazul Caracal

Felix Dănilă, șeful DIICOT

„Confirmăm emiterea în 7 august 2019 a unui ordin european de anchetă către autorităţile judiciare din Italia, pentru obţinerea informaţiilor necesare, precum şi dispunerea unei comisii rogatorii către autorităţile judiciare din SUA la data de 26 iulie. În 6 august s-a dispus comunicarea datelor privind existenţa conturilor bancare a datelor, privind veniturile şi tranzacţiilor imoblizare, conturile societăţilor comerciale deţinute de inculpat, de soţia sa, fiica sa, cei trei fii, de ginere”.

Totodată, pe 14 august 2019, cele 4 maşini ale lui Gheorghe Dincă au fost indisponibilizate, potrivit lui Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, este acuzat de alte trei violuri pe care le-ar fi comis în locuinţa sa, din Caracal, a completat Felix Bănilă, şeful DIICOT.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co