Stiri

Revoltător! Femeie plimbată între spitalele din Vaslui şi Iaşi, după un accident

Repetiție la tema filmului “Moartea Domnului Lăzărescu”, dar de fapt încă un caz real.

Când te lovește ceasul rău, nu poți să-i stai în cale! O femeie rănită într-un accident a fost mutată de la spitalul din Vaslui la cel din Iaşi de două ori într-o singură zi. Medicii de la cele două unități se disculpă.

Ana Rinder, managerul Spitalului Vaslui

„Pacienta a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru ieri dimineaţă în jurul orei 8.30, politraumatizată în urma unui accident rutier. Pacienta este din Republica Moldova, a fost investigată, stabilizată, toaletate rănile şi trimisă cu acordul medicului de gardă de la Clinica de Chirurgie Plastică, la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi. Acolo a fost consultată, în urma consultului s-a stabilit că trebuie intervenit chirurgical din punct de vedere al chirurgiei plastice, dar nu poate fi primită pentru că nu există locuri în spital şi trebuie trimisă la Vaslui”.

Reprezentanţii Spitalului Sfântul Spirdon din Iaşi au varianta lor.

Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi

„Spitalul Vaslui ne-a cerut consult de chirurgie plastică. Pacienta a ajuns la Upu Sfântul Spiridon, a fost consultată de medicul plastician de gardă, în UPU s-au făcut şi alte investigaţii şi după ce a fost consultată de medici de la mai mulţi specialişti s-a stabilit că poate fi tratată la Vaslui”.

Și asta, nu e tot! Ulterior, femeia a ajuns la Vaslui, la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde a fost din nou trimisă la Iaşi, întrucât la Vaslui… nu este chirurg plastician.

În cele din urmă, pacienta a fost internată la secția de Trarapie Intensivă a Spitalul Sfântul Spiridon din Iasi, este conştientă şi cooperantă şi au început deja demersurile pentru a fi transferată la o unitate medicală din Chişinău.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co