Stiri

Marinari egipteni reţinuţi la Constanța pentru contrabandă cu ţigări

Prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă ţigări de contrabandă. Vorbim despre patru marinari egipteni, de pe o navă acostată în portul Constanţa, care au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră, anunță Garda de Coastă.

Comunicat Garda de Coastă

“În data de 15.04.2021, în jurul orei 17,00, în urma unui denunţ, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice, deplasându-se în dana 37 a Portului Constanţa, unde era acostată o navă străină, sub pavilion Egipt. La faţa locului, a fost identificat un grup de marinari care a încercat să ofere spre comercializare lucrătorilor noştri 1.370 de pachete cu ţigări de contrabandă”.

Poliţiştii au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical după ce contrabandiştii nu s-au supus somaţiilor verbale ale acestora.

Comunicat Garda de Coastă

“Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. În urma flagrantului organizat au fost identificate şi reţinute patru persoane, marinari egipteni îmbarcaţi pe nava amintită anterior”.

Totodată, în urma efectuării controlului amănunţit asupra navei, au fost depistate alte 790 de pachete cu ţigări.

Întreaga cantitate de ţigări, 2.160 de pachete, în valoare de peste 39.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co