Stiri

Marian Drăgulescu ia viteză… spre Jocurile Olimpice de la Tokyo

Marian Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast român din istorie, cu 31 de trofee obținute la competițiile internaționale majore.

Triplu medaliat la Jocurile Olimpice, Drăgulescu are nu mai puțin de opt medalii de aur la Campionatele Mondiale și zece titluri europene. Sportivul nostru a demonstrat că nu doar pe podiumului de gimnastică prinde viteză…ci și pe pista de karturi.

Dacă săriturile sale sunt copiate de gimnaști din întreaga lume, accelerările de pe pistă reprezintă momentele de relaxare pentru multiplul campion mondial.

Așa s-a întâmplat și cu câteva zile înainte de competiția majoră din Germania.

Marian Drăgulescu va miza pe sărituri la Campionatul Mondial de la Stuttgart. Competiția din Germania este programată în perioada 4-13 octombrie și reprezintă un criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Drăgulescu are în palmares nu mai puțin de 4 titluri mondiale la sărituri.

În vârstă de 38 de ani, Drăgulescu ar putea bifa la Tokyo cea de-a cincea participare la Jocurile Olimpice, după cele de la Sydney, Atena, Beijing și Rio. Ediția de la Atena, din 2004, i-a adus cele trei medalii olimpice pe care le deține: două de bronz, la sărituri și cu echipa, și una de argint, la sol. Titlul olimpic rămâne, în continuare, visul lui Marian Drăgulescu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co