Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Se scot pistoale în traficul din București! Bicicliști afectați

Trafic ca-n junglă în Capitală. Un șofer deranjat de mai mulți bicicliști că ar fi încurcat circulația, în zona stației de metrou Timpuri Noi, a coborât din mașină și a îndreptat un pistol spre aceștia!

Ironia sorții, bicicliștii comemorau ostașii români care au murit pentru Patrie și au dat de un pistolar.Șoferul supărat a coborât cu pistolul la ei. Nu știu cum i-a amenințat pe bicicliști. Cât de grav a fost. Din imagini se vede doar pistolul și că a fost huiduit copios. Așa că a urcat în mașină și a plecat furios trecând prin intersecție pe culoarea roșie a semaforului. Biciclistul îmi spune că unul dintre ei a sunat la poliție, la 112, dar “nu am fost băgați în seamă”. Pe drum au oprit la un echipaj de poliție și din nou nu s-a întâmplat nimic., a postat pe facebook un mesaj o cunostinta a unuia dintre biciclisti.

În cele din urma a venit și reacția poliției.

În seara de 01 octombrie , în jurul orelor 21:00, a fost sesizat prin 112, faptul că șoferul unui autoturism a amenințat cu pistolul pe o stradă din sectorul 4 un alt bărbat. În urma verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a liniștii și ordinii publice și amenințare.”

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co