Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Maia Sandu, în România! Preşedinta Republicii Moldova, primită la Cotroceni

Maia Sandu efectuează o vizită oficială în România! Preşedinta Republicii Moldova, a fost primită, marţi, la Palatul Cotroceni, de Klaus Iohannis. Această întâlnirea are loc în contextul celebrării în 2021 a 30 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice bilaterale dintre cele două ţări.

România rămâne dedicată parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, a declarat Klaus Iohannis, în urma convorbirilor oficiale. Șeful statului a arătat că dialogul bilateral a fost, în acest an, extrem de intens, pe toate palierele.

La rândul său, Maia Sandu a declarat că ţara pe care o reprezintă a simţit mereu, în 2021, “umărul României alături”, lucru care a ajutat-o să treacă prin crize mai uşor şi să înceapă construcţia unui viitor mai bun. Şeful statului moldovean a aădugat că România a susţinut ferm Republica Moldova pe plan economic, politic, diplomatic, cultural, educaţional, iar acest sprijin este resimţit de cetăţeni.

Preşedintele moldovean a concluzionat că există o cooperare foarte bună între Republica Moldova şi România şi foarte multă deschidere din partea autorităţilor din ambele ţări.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co