Stiri

Mai mulți bani pentru hrana din spitale

Primăria va majora cu 50% bugetul pentru aocația de hrană din spitalele din București.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat joi, de Consiliul General al Capitalei, iar suma estimată depăşeşte 5 milioane de lei.

„Având în vedere creşterea preţurilor la mărfurile alimentare în perioada 2016 – 2018, precum şi elementele specifice alimentaţiei în cazul anumitor boli, este necesară majorarea nivelului actual al alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti”, spun inițiatorii proiectului.

Propunerea a venit în sprijinul pacienților și este o necesitate pentru actul medical.

„ Ajustarea, indexarea alocaţiei de hrană a bolnavilor este nu numai un act reparator de decenţă, ci o reală necesitate care influenţează direct actul medical, iar grija pentru pacienţi, aflaţi în suferinţă, ar trebui tratată cu prioritate. Acestea au fost modificate în anul 2016 şi nu mai corespund realităţilor, iar succesul tratamentului este dat şi de o alimentaţie corespunzătoare”, arată proiectul.

Finanţarea majorării nivelului alocaţiilor se va efectua din bugetul propriu al primăriei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co