Stiri

Mai multe trenuri în circulaţie pentru minivacanţa de 1 mai

Se apropie minivacanța de 1 mai, perioadă în care toate stațiunile de la malul mării sau cabanele și hotelurile de la munte vor fi pline. Ca în fiecare an, mulți vor alege transportul comun pentru a evita aglomerația din trafic.

În perioada 27 aprilie – 2 mai, CFR Călători va suplimenta trenurile care circulă spre cele mai solicitate destinații, cu ocazia zilei de 1 Mai.

În special, vor circula mai multe garnituri pe rutele către Valea Prahovei și Litoral și se vor asigura legături cu principalele județe din țară.

„În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi Suceava spre Constanţa şi staţiunile de pe Litoral, inclusiv Mangalia. De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din staţii în funcţie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri”, spun oficialii CFR.

De asemenea, pe lângă studenții care vor circula gratuit, conform legii, toți pasagerii vor beneficia de reduceri de 10% pentru o călătorie dus- întors.

Pentru a evita aglomeraţia din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie, care pot fi achiziţionate online pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay sau direct de la casele de bilete din gări şi agenţiile de voiaj ale CFR.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co